Základní škola Plánická Klatovy

Jídelní lístek

dnání obědů: www.strava.cz

 

 Rodinné recepty - výzva vedoucí školní kuchyně pro rodiče

                                                                                                                                                                      

 

22. 6.. 2020
pondělí

polévka:       nočková (A: 01,01a,03,07,09)    

   

1.   hovězí guláš, těstoviny (A: 01,01a,03)

   

2.   

   

Doplněk:
saláty dle výběru ( zeleninové, ovocné, těstovinové, jogurty, ovoce )
nápoje dle výběru (čaj - ovocné, černé, bylinkové,mléko, ml. koktejly, voda s citrónem a mátou a džusy)

     
23. 6. 2020
úterý

polévka:      kuřecí s těstovinou (A: 01,01a,03,09)

   

1.   vepřové výpečky,zelí kysané, bramborové knedlíky (A: 01,01a,03,
       06,07,09,10,12)

   

2.    

   

Doplněk:
saláty dle výběru ( zeleninové, ovocné, těstovinové, jogurty, ovoce )
nápoje dle výběru (čaj - ovocné, černé, bylinkové,mléko, ml. koktejly, voda s citrónem a mátou a džusy)

     
24. 6. 2020
středa

 polévka:   luštěninová (A: 01,01a,06,07,09,12)

   

1.   svíčková na smetaně, houskové knedlíky (kynuté) (A: 01,01a,01b,
       01c,03,06,07,09)

   

2.   

   

Doplněk:
saláty dle výběru ( zeleninové, ovocné, těstovinové, jogurty, ovoce )
nápoje dle výběru (čaj - ovocné, černé, bylinkové,mléko, ml. koktejly, voda s citrónem a mátou a džusy)

 .    
25. 6. 2020
čtvrtek

polévka:    brokolicová krémová (A: 01,01a,07)

   

1.   domácí buchty plněné (A: 01,01a,03,05,07,11,12)

   

2.   

   

Doplněk:
saláty dle výběru ( zeleninové, ovocné, těstovinové, jogurty, ovoce )
nápoje dle výběru (čaj - ovocné, černé, bylinkové,mléko, ml. koktejly, voda s citrónem a mátou a džusy)

     
26. 6. 2020 pátek

polévka:   se strouháním (A: 01,01a,03,09)

   

1.   kuřecí hamburger, kaše bramborová (A: 07)

   

2. 

   

Doplněk:
saláty dle výběru ( zeleninové, ovocné, těstovinové, jogurty, ovoce )
nápoje dle výběru (čaj - ovocné, černé, bylinkové,mléko, ml. koktejly, voda s citrónem a mátou a džusy)

 
 

                                      

     
29. 6. 2020
pondělí

polévka:    kapustová s vejcem (A: 01,01a,03,07)

   

1.  kuřecí závitky, bramborová kaše (A: 01,01a,06,07,09)

   

2. 

   

Doplněk:
saláty dle výběru ( zeleninové, ovocné, těstovinové, jogurty, ovoce )
nápoje dle výběru (čaj - ovocné, černé, bylinkové,mléko, ml. koktejly, voda s citrónem a mátou a džusy)

     
30. 6. 2020
úterý

polévka:     Italská (A: 01,01a,07)

   

1.   vepřový plátek přírodní, rýže dušená (A: 01,01a,06,07,09) 

   

2.    

   

Doplněk:
saláty dle výběru ( zeleninové, ovocné, těstovinové, jogurty, ovoce )
nápoje dle výběru (čaj - ovocné, černé, bylinkové,mléko, ml. koktejly, voda s citrónem a mátou a džusy)

     

 1. 7. 2020

středa

polévka:   

   

1.            L E T N Í    P R Á Z D N I N Y

   

2. 

   

Doplněk:
saláty dle výběru ( zeleninové, ovocné, těstovinové, jogurty, ovoce )
nápoje dle výběru (čaj - ovocné, černé, bylinkové,mléko, ml. koktejly, voda s citrónem a mátou a džusy)

        
 2. 7. 2020
čtvrtek

polévka:     

   

1.    

   

2.   

   

Doplněk:
saláty dle výběru ( zeleninové, ovocné, těstovinové, jogurty, ovoce )
nápojedle výběru (čaj - ovocné, černé, bylinkové,mléko, ml. koktejly, voda s citrónem a mátou a džusy)

     
 3. 7. 2020
pátek

polévka:    

   

1.       

   

2.     

   

Doplněk: 
saláty dle výběru ( zeleninové, ovocné, těstovinové, jogurty, ovoce )
nápojedle výběru (čaj - ovocné, černé, bylinkové,mléko, ml. koktejly, voda s citrónem a mátou a džusy)

  


 

        Jídla jsou podávána dle výběru. Ke každému jídlu je podáván nápoj.

01 Obiloviny obsahující lepek 04 Ryby
01a
Obiloviny - pšenice 05 Arašídy ( podzemnice olejná )
01b Obiloviny - žito 06 Sójové boby ( sója )
01c Obiloviny - ječmen 07 Mléko
01d Obiloviny - oves 09 Celer
01e Obiloviny - špalda 10 Hořčice
02 Korýši 11 Sezamová semena
03 Vejce 12 Oxid siřičitý a siřičitany


                                        Změna jídelníčku vyhrazena.

              Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bezprostředně po výrobě,

                nejdéle však čtyři hodiny od dokončení jejich tepelné úpravy.

                                                    Dobrou chuť!